4HO1B_Logo2
DIFFERENT CLIENTS | LOGO DESIGN

De eerste indruk van je serie of programma 

Een overzicht van logo's voor verschillende (televisie) programma's

VHouse: Inside The Mansion

Acht TikTok creators krijgen de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en deze zo succesvol mogelijk te maken. 

De gehele vormgeving is gebaseerd op de welbekende TikTok stijl. Het logo is een afgeleide maar ook de manie van swipen en de verschillende achtergronden en schermen zijn Instagrammable.

CLIENT NEWBE + VIDEOLAND |  MOTION DESIGN TAKE LIJZENGA

CLIENT NEWBE + NICKELODEON |  MOTION DESIGN TAKE LIJZENGA

Creator Camp

Creator Camp is het talentenkamp voor de online creators van morgen! Eén vakantie lang krijgen zorgvuldig geselecteerde leerlingen hier de kans om zich te ontwikkelen. We volgen vijf talenten in het bijzonder en leven mee met hun dagelijkse avonturen

Het logo vormt een mix van enerzijds het zomerkampgevoel en anderzijds de wereld van de socials en online content.

Free Love Paradise

Koppels die normaal monogaam zijn, wagen zich in Free Love Paradise aan een nieuwe relatietest: ze proberen een open relatie uit. De deelnemende koppels krijgen op een tropisch eiland de vrijheid om te gaan en te staan met wie ze willen.

De richting waarin we het moesten zoeken was hippie, bohemian, Ibiza, fesitvals maar ook natuurlijke materialen en dat in een modern logo. Met deze ingredienten zijn we aan de slag gegaan.

CLIENT NO PICTURES PLEASE 

Free-love-paradise-logo

CLIENT VORST MEDIA |  MOTION DESIGN TAKE LIJZENGA

Niets Liever Dan Een Kind

Leonie ter Braak volgt verschillende stellen en singles die een kinderwens hebben gedurende een lange periode. Sommigen slagen, terwijl anderen een teleurstelling te verwerken krijgen.

De insteek voor de vormgeving is dat de kinderwens van deze mensen zo belangrijk is dat het hun hele leven beïnvloed. 

Alles Uit De Kast

In het programma Alles uit de kast schiet stylist Fred van Leer te hulp en trekt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look.

Het logo is geïnspireerd op typografie zoals je die vaak in glossy tijdschriften ziet maar ook zoals veel vloggers zich graag presenteren.  De kledinghanger is een speels grafisch element wat het logo meer identiteit geeft.

CLIENT CONCEPT STREET 

Logo_FVL_allesuitdekast_RGB-methanger

CLIENT SKYHIGH TV | MOTION DESIGN TAKE LIJZENGA

Vakking 2018

In het programma VakKing 2018 volgen we een aantal MBO’ers die het beste zijn in hun vak (denk aan kok, kapper, stucadoor etc.) en meedoen aan een wedstrijd om de beste van de Europa en de wereld te worden.
In de vormgeving hebben we het gevoel van competitie verbeeld door de ribbon als uitgangspunt te nemen.

Portfolio © 2023 by Mandy Cobussen