TTC-opening-mandy2
TALL TALES COMPANY | VISUAL IDENTITY | DIGITAL DESIGN

circus of life

Het circusgezelschap Tall Tales Company had een nieuwe identiteit nodig om hun professionaliteit, kwaliteit en waarden te vertegenwoordigen. 

Verhalen vertellers

Tall Tales Company vertelt grote verhalen op een menselijke schaal. Over de impact die we hebben op de wereld, en op elkaar. Ze gebruiken circus als taal om deze verhalen te vertellen, iedere keer een andere techniek passend bij de inhoud.

LOGO DESIGN | ART DIRECTION TJAKO DE WEERD

Voortdurend in beweging

De twee kenmerkende l'en uit de naam Tall Tales verbinden de woorden met elkaar maar door de lichte offset ontstaat er ook beweging. De start van een lijn die als metafoor dient waar Tall Tales voor staat: bewegen om mensen in beweging te brengen. Maar ook de company zelf is voortdurend in beweging. Geen productie is hetzelfde. Er worden voortdurend nieuwe wegen ingeslagen, de bestemming op voorhand nooit bekend. Maar, de producties zijn –net als de nieuwe identiteit– altijd herkenbaar en eigen.

TTC-stationery-aangepast

MOTION DESIGN RENE VAN VEENHUIZEN

De lijn geeft het geheel niet alleen een speels gevoel, het is bij uitstek geschikt om in beweging te zetten en het dient als drager voor beeld en kleur. 

TTC-MINSK-divider2

Portfolio © 2023 by Mandy Cobussen