JAC-freek2
JAKOP AHLBOM COMPANY | DIGITAL DESIGN

We make
people wonder

Een nieuwe website voor het theater- en mimegezelschap Jakop Ahlbom Company

De Company

Jakop Ahlbom Company is het mimegezelschap van regisseur Jakop Ahlbom. Het gezelschap maakt fysiek beeldend theater en is uniek in zijn soort, door zijn mix van mime, dans, slapstick, live muziek, special effects en vervreemdende, poëtische elementen. De vaak woordeloze voorstellingen zijn toegankelijk voor een groot, divers en internationaal publiek.

Unseen-Bart-Grietens-13
JAC-site-mockup2

Marketing tool

De website is de belangrijkste marketing tool van het gezelschap. Waar de directe en emotionele verbinding met het publiek in het theater tot stand komt, is JAC's online aanwezigheid gericht op de praktische kant.

We hebben de site geanalyseerd en bekeken wat de belangrijkste onderdelen zijn zoals de agenda, ticket verkoop, informatie over de voorstellingen etc. Deze onderdelen moeten dan ook goed vindbaar zijn op de website. Daarnaast moet de website ook aansluiten bij de huisstijl en het algehele JAC gevoel.

Eye catcher

De website opent met een tabsysteem waarin foto's of video's geplaatst kunnen worden. De meeste theaters of theather gezelschappen openen met één beeld of een slider. Met dit tabsysteem kunnen we laten zien dat er meerdere voorstellingen draaien en we creeëren onderscheid ten opzichte van vergelijkbare websites.

Agenda

De agenda is een belangrijk onderdeel op de website deze is daarom op meerdere manieren te bereiken. Daarnaast is er een filter om snel op datum of plaats te zoeken. De layout is helder en overzichtelijk.

 

Voorstellingen

Op de home worden de voorstellingen uitgelicht door te bladeren. Daarnaast kun je meteen doorklikken naar de voorstellingspagina's waarin je informatie, foto's, trailers, eventuele podcasts. de agenda en de credits kunt vinden. 

DEVELOPMENT BUREAU KAMP

Portfolio © 2023 by Mandy Cobussen